Optocht 2019.
Optocht 2019. Foto: Tom Levels

Optocht Kraonige Zwaone trekt weer rond

Algemeen

HUISSEN - Nadat noodgedwongen de traditionele carnavalsoptocht in Huissen afgelopen drie jaar (storm en corona) geen doorgang kon vinden zal naar verwachting de optocht op zondag 19 februari weer als vanouds door de kom van Huissen trekken.  

De Kraonige hebben de vurige wens dat alle deelnemers die zich voor de optocht van 2020 hadden aangemeld dit jaar weer van de partij zullen zijn. Alleen samen kan een waardige en mooie aftrap van het carnaval georganiseerd worden. (Oud-)deelnemers weten hoe leuk het is om aan de optocht deel te nemen, dus doe mee! En mocht het dit jaar niet lukken om een praalwagen te bouwen dan kan een loopgroep een prima alternatief zijn.

Inschrijven

“Indien je interesse hebt om (weer) deel te nemen aan de optocht (en waarom zou je dat niet hebben) dan verzoeken we je om via de site van de Kraonige Zwaone, www.dekraoningezwaone.nl je aan te melden. Op de site vind je naast meer algemene info over de optocht ook het inschrijfformulier.”

Officiële start om 14.11 uur. Zoals gebruikelijk zal de optocht vanaf 13.30 uur vanuit de Helmichstraat in beweging komen zodat de eerste deelnemers om stipt 14.11 uur op de markt zijn voor de officiële start van de optocht. De prijsuitreiking zal om 16.00 uur in De Gouden Engel plaatsvinden.