Uit de oude doos.
Uit de oude doos. Foto: Gerdien Jansen

Verkoop kaarten Pronkzitting Kraonige Zwaone

Algemeen

HUISSEN - Het eerste grote carnavalsfeest dat de Kraonige Zwaone in het nieuwe jaar organiseren is de Pronkzitting. Op zaterdag 28 januari zal, in de tot  theater omgevormde sporthal De Brink, weer een groot aantal lokale artiesten hun opwachting maken. Buut, zang en dans zullen als gebruikelijk centraal staan tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt dat aan de prins van Huusse en zijn gevolg wordt aangeboden. Aanvang 19.11 uur en afterpronk in De Brink.

Om alle artiesten de ruimt te bieden die ze verdienen zal de Pronkzitting dit jaar een uur eerder van start gaan. Dus niet om 20.11 uur maar om 19.11 uur. Wees dus op tijd. Aansluitend aan de Pronkzitting zal ook de afterpronk, na het succes van vorig jaar, weer in De Brink plaatsvinden. Onder muzikale begeleiding van DJ Kinki Sminki kan na afloop na hartenlust gedanst en gefeest worden.
Kaarten voor de Pronkzitting à 19,50 euro zijn vanaf verkrijgbaar via de site van de Kraonige Zwaone: dekraonigezwaone.nl.

Pronk of Vriendenkaart

Een Pronkkaart geeft u de zekerheid van een plek op de tribune en mogelijk in de zaal. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek in de zaal kunt u Vriend van De Kraonige Zwaone worden. Een dergelijke kaart verzekert u niet alleen van een gegarandeerde plaats in de zaal, een Vriendenkaart geeft ook toegang tot alle andere carnavalsavonden die door De Kraonige in De Gouden Engel worden georganiseerd zoals: Het Wievebal, Boel op Stelten, De Seniorenpronkzitting en de drie dolle dagen.

Verkoopadressen

Naast de site is er een drietal verkoopadressen waar u in het bezit kunt komen van een Pronkkaart. Dit zijn: Slijterij Degen in de Elsstraat op ’t Zand, Foto Van Eimeren in de Langestraat en bij Primera in winkelcentrum De Brink op De Zilverkamp. Zorg dat u op tijd in het bezit komt van een kaart want ‘vol = vol’.