De Geintrappers zoekt secretaris

Algemeen

BEMMEL - Binnen het bestuur is een vacature ontstaan voor de functie van secretaris per mei aanstaande.

De secretaris van onze carnavalsvereniging is onderdeel van het bestuur en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur.
De secretaris zorgt ervoor dat het secretariaat efficiënt verloopt. Je notuleert de bestuursvergaderingen die eenmaal per maand plaatsvinden. Maar ook de opvolging van de acties. Als contactpersoon voor de vereniging en het bestuur waakt de secretaris ook over de geldende wet- en regelgeving.

Verder is het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie (voornamelijk e-mail) onderdeel van het takenpakket. Hier horen ook de contacten met andere carnavalsverenigingen of instanties, zoals gemeente Lingewaard, bij. Daarnaast is de secretaris eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie van de vereniging. Daarnaast is de secretaris de contactpersoon voor de diverse commissies binnen de vereniging. Tot slot behoort het opstellen van de vergaderstukken voor het bestuur tot het takenpakket. 

Carnavalsvereniging De Geintrappers bestaat uit meer dan zeventig leden en daarbij nog elf Kinkeltjes die de dansgarde vormen. Wij hebben twee zittingen per jaar in café zaal De Roskam met leuke optredens. Ook verzorgen wij voor de verpleeghuizen een leuke avond in de carnavalsperiode. De carnavalsdagen organiseren wij samen met onze zustervereniging C.V. De Blauwe Pony ‘81. Wij zetten ons in voor onder andere Sinterklaasintocht, Bingo, Jutteren aan de Linge, Kerstmarkt, Bol-avondvierdaagse en nog vele andere activiteiten.

Spreekt jou deze functie aan, neem dan contact op met Frank Hoekjan (voorzitter) frankhoekjan@hotmail.com 0652603689.