Sjaon de Zwaon de mascotte van het Wievebal.
Sjaon de Zwaon de mascotte van het Wievebal. Foto: De Kraonige Zwaone

Straal in je mooiste outfit tijdens het gemaskerde bal

Algemeen

HUISSEN - Voor de dames van Lingewaard houden de dames van de Kraonige Zwaone een prachtig gemaskerd bal op zaterdagavond 4 februari. De Gouden Engel wordt omgetoverd tot een balzaal waar jij onherkenbaar in je mooiste outfit mag komen stralen.

Wil je testen of jouw partner je echt zo goed (her)kent als hij dat beweert? Vind je het leuk om met een paar vriendinnen in het geheim een stralende outfit bij elkaar te shoppen of heb je misschien nog iets moois in de kast liggen? Wil je graag nog een keer een stralen op een gemaskerd bal? Dan is het Wievebal op zaterdag 4 februari echt iets voor jou!

Kom samen met jouw vriendinnen jullie partners om de tuin leiden door in je mooiste outfit, liefst onherkenbaar naar de Gouden Engel, in Huissen te komen. Doe de parfum op van je beste vriendin, ruil van schoenen met de buurvrouw, zet een masker op en ervaar deze geweldige avond. Het thema van deze avond is ‘Alle wief -oud en nej straole. in hullie moiste grej’, leuk als inspiratie maar het is niet verplicht. De band Blind Date zorgt voor een feestelijke afwisseling tussen hits van toen en nu!

Dus zin in een mooi feest en om te stralen in je mooiste outfit? Kom dan op  zaterdag 9 februari naar De Gouden Engel in Huissen. Aanvang dames: 20:00 bij het Moment om de voorpret alvast te delen met een gratis drankje. Entree is geheel gratis. Aanvang heren: 20:11 bij De Gouden Engel om de gok-strategie te bepalen.