Team Bemmelse Bluf in de theaterkerk.
Team Bemmelse Bluf in de theaterkerk. Foto: Bart Bomer

Feest mee voor het goede doel in de theaterkerk in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Zaterdag 4 februari begint om 20.00 uur in Theaterkerk Bemmel de Bemmelse benefietavond voor KWF Kankerbestrijding.

Dit jaar gaan drie Bemmelse dames te voet de Alpe d’Huez bedwingen. Aan motivatie ontbreekt het Patricia, Luciënne en Vanessa niet. Want zoals ze zelf zeggen: “Wij doen als team mee, en krijgen met onze Bemmelse bluf die berg wel klein!” Ze gaan de uitdaging aan onder de vlag van Alpe d’Huzes. Zoals gebruikelijk hoort hier een geldinzameling bij voor wetenschappelijk onderzoek naar (de genezing van) kanker. 

Swing mee en steun het goede doel!

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen heeft het team een heuse benefietavond georganiseerd. Op zaterdag 4 februari staan verschillende Bemmelse artiesten zoals Alarmfase 3, Mood en Larissa Derks op het podium in de Theaterkerk in Bemmel. Ben je daarna nog niet uitgefeest? Dan kun je lekker blijven dansen op de tunes van DJ Bart. Alle ingrediënten voor een ‘feel good’ avond zijn aanwezig!

Kaartverkoop en losse donaties

Kaarten voor de benefietavond zijn te reserveren voor 10,- euro per stuk via bemmelsebluf@gmail.com. Aan de kassa kosten kaarten 12,50 euro. Alle opbrengst van de kaartverkoop gaat rechtstreeks naar het KWF. 

Wil je doneren, maar heb je geen behoefte aan een feestje? Dat kan natuurlijk ook. Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bemmelsebluf/alpe-dhuzes en bepaal zelf het bedrag van je donatie. Met dank aan Theatercafé Bemmel, die ook een deel van de bar omzet doneert.