Gelderse Kampioenschappen Jeugd.
Gelderse Kampioenschappen Jeugd. Foto: Hutaf

Hutaf start seizoen goed op de Gelderse kampioenschappen

Algemeen

HUISSEN - Zaterdag 7 januari stonden de Gelderse kampioenschappen voor de jeugd op het programma. Dertien jeugdspelers gingen met goede zin richting Nijmegen. 

Iedereen speelde aan het begin van de ochtend een poule tegen spelers van hetzelfde niveau. Daarna was er een poule tegen leeftijdsgenoten. Helaas hebben Thijn en Pim de vervolgrondes niet kunnen halen, maar later op de dag hebben zij een mooie beker gewonnen voor de tweede plaats in het dubbeltoernooi. Ook Tristen heeft een mooi resultaat behaald in het dubbeltoernooi. Hij was ingedeeld met een speler van een andere vereniging. Deze jongens hadden dus nog nooit samen gespeeld. Toch haalde zij een knap resultaat en hebben zij de halve finale bereikt. Floris en Stijn hebben een mooie tweede plaats behaald in hun dubbeltoernooi.

Maxime en Krijn haalde beide de vervolgronde in het enkelspel en speelde tegen elkaar in de kwartfinale. Ook Thijmen, Puck en Sem haalde de kwartfinale. Tijn kwam een ronde verder en speelde in de halve finale. Cas speelde veel goede wedstrijden en in een spannende finale had hij vijf games nodig om de eerste plaats te bemachtigen, onder de aanmoediging van alle supporters van de vereniging!

Iedereen heeft veel wedstrijden gespeeld en het was een goede voorbereiding op het seizoen dat zaterdag 28 januari zal starten. Daarnaast is Hutaf alle coaches, begeleiders en ouders dankbaar voor hun inzet deze dag!

“Lijkt jou het ook leuk om een keer te komen tafeltennissen? Dat kan! Je bent welkom op woensdagavond van 18:00 tot 19:00 uur in ’t Koelhuis, Koelhuisstraat 3 te Huissen.”