Laura van Kaam is één van de artiesten tijdens Music by Knight.
Laura van Kaam is één van de artiesten tijdens Music by Knight. Foto: Josi Nihot-Fotostudio Zandvoort

Music by Knight presenteert uniek openluchtfestival op kasteel Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Zaterdag 13 mei wordt op het binnenplein van kasteel Doornenburg voor het eerst het Music by Knight muziekfestival georganiseerd.

Music by Knight is opgericht door muziekliefhebbers die al jaren met het idee rondliepen om kasteel Doornenburg het decor te laten zijn voor een uniek evenement. Dit jaar is het dan eindelijk zover!

Music by Knight is niet zomaar een concert maar een muziekfestijn waarbij beleving centraal staat, met de magische burcht op de achtergrond. Naast optredens van bekende artiesten zullen je zintuigen ook geprikkeld worden door verrassende acts en natuurlijk door een lekkere food&drink corner.

Afgelopen week werd de eerste naam van de line up bekend gemaakt. Laura van Kaam, winnares van de Voice Kids, staat dan op het nachtelijke podium. Voorlopig staan vier acts geprogrammeerd; de namen van de overige artiesten worden op korte termijn gepubliceerd via www.musicbyknight.nl.

De ticketverkoop start op zondag 22 januari om 16:00 uur op kasteel Doornenburg.
Het muziekfestival is een unieke belevenis voor Doornenburg en omgeving. Het streven is om van het festival een jaarlijks terugkerend evenement te maken.