Afbeelding
Foto:

Weer mooie wensen in vervulling
bij het Kerstwensboomproject in Bemmel

BEMMEL - Ook dit jaar is door de Kerstmarktcommissie van Beleef Bemmel weer het wensboomproject georganiseerd. Door de kinderen van de basisscholen in Bemmel zijn weer mooie en soms ook ontroerende wensen ingediend. 

Zondag 8 januari zijn de prijswinnaars uitgenodigd bij de grote kerstboom op de markt in Bemmel. Samen met veel familie en soms ook met de persoon voor wie de wens bedoeld is, hebben de winnaars te horen gekregen hoe hun wens in vervulling zal gaan. 

Voor de een is dat een high tea met opa, omdat hij een nieuwe knie heeft gekregen, voor de ander een fotosessie voor een moeder die ernstig ziek is of een knuffeldier. Oliebollen eten met de hele klas met natuurlijk veel poedersuiker, een uitgebreid bezoek aan de dierentuin, een heerlijke taart voor de liefste juf en het vermaken van ouderen in het verzorgingshuis, hoe gaaf is dat.

Door de ondersteuning van een groot aantal dienstverlenende ondernemers is het ieder jaar weer mogelijk dit mooie project te laten slagen. De commissie is hen hiervoor dan ook erg dankbaar!