Uit handen van voorzitter Henk van Eimeren ontvangen Helmie De Koning en Linda Nagtzaam respectievelijk de eerste en tweede prijs. (foto: Foto Van Eimeren)
Uit handen van voorzitter Henk van Eimeren ontvangen Helmie De Koning en Linda Nagtzaam respectievelijk de eerste en tweede prijs. (foto: Foto Van Eimeren) Foto: Foto Van Eimeren

Uitslag Lingewaard Tientjes-actie in Huissen

HUISSEN – Al winkelend geld verdienen. Dat klonk te mooi om waar te zijn. Toch hebben liefst 28 winkelende bezoekers in het centrum van Huissen gemerkt, dat het kon! Samen met honderden anderen deden zij mee aan de decemberactie van de Ondernemers Vereniging Huissen en wonnen een regen aan Lingewaard Tientjes.

De hoofdprijs van 25 Lingewaard Tientjes is gewonnen door Helmie de Koning. De winnares kreeg vorige week uit handen van de voorzitter Henk van Eimeren deze prijs ter waarde van 250 euro uitgereikt. De tweede prijs van 15 Lingewaard Tientjes (150 euro) ging naar Linda Nagtzaam. De derde prijs van 10 Lingewaard Tientjes was voor Nicole Lukassen.

Verder waren er nog 25 prijzen van elk 2 Lingewaard Tientjes (twintig euro). Deze prijswinnaars staan vermeld op www.inhuissen.nl en op facebook.com/heerlijkhuissen en hebben inmiddels allen persoonlijk bericht ontvangen.

Het Lingewaard Tientje is een cadeaubon van 10 euro. Particulieren eerste kunnen de bon kopen in Huissen (bij de Bruna), Bemmel (Schoen- en Sleutelservice Huting) en Gendt (The Readshop). Bedrijven kunnen de bonnen bestellen via email: voorzitter@inhuissen.nl. Een Lingewaard Tientje is in heel Lingewaard bij veel winkeliers in te leveren tegen artikelen ter waarde van tien euro.