Meld u voor 20 januari aan voor de cursus Christelijke meditatie.
Meld u voor 20 januari aan voor de cursus Christelijke meditatie. Foto:

Cursus Christelijke meditatie

RESSEN - Rust... In de waan van de dag laten we ons maar al te vaak meeslepen door onbelangrijke zaken en komen we niet meer toe aan dat wat belangrijk voor ons is. Soms wéten we zelfs niet meer wat we belangrijk vinden. 

Mediteren kan in deze situaties een grote steun zijn. Door te mediteren leer je als het ware op de rem te trappen en tijd te nemen om naar binnen te keren, om dichter bij je eigen bron te komen en bij de Bron van alle leven.

Pleisterplaats Ressen organiseert vanaf donderdag 26 januari de cursus Christelijke meditatie. Een cursus waarin naast meditatie aandacht is voor geloof en geloofsbeleving. In negen donderdagavonden gaan de cursisten middels verschillende meditatietechnieken hiermee aan de slag.

De cursusavonden zijn op 26 januari, 2, 9 en 23 februari, 2, 9, 23 en 30 maart en 13 april, van 19.30 tot 21.00 uur en vinden plaats in het sfeervolle kerkje van Ressen, Kerkenhofstraat 3. De kosten zijn € 65 per persoon, inclusief thee. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari bij nennykegels@hotmail.com.