Beeld van het vorige Sebastianus Festival in januari 2020, toen met als thema '75 jaar bevrijding'.
Beeld van het vorige Sebastianus Festival in januari 2020, toen met als thema '75 jaar bevrijding'. Foto: PR Sebastianus Gendt

Line-up Sebastianus Festival of Movies is compleet

Algemeen

GENDT - De afgelopen weken is via social media de volledige line-up van het Sebastianus Festival of Movies uit de doeken gedaan. De productie van Sint-Sebastianus Gendt op 28 januari belooft daarmee onvergetelijk te worden.

De muzikanten van Sint-Sebastianus worden tijdens de productie versterkt met zangeres Simone Ewouds, gitarist Peter van Megen, basgitarist Maaike van Deelen en pianist Bert Noordam. Ook enkele muzikanten van Sint-Sebastianus krijgen nog bijzondere muzikale rollen.
Het filmspektakel zal onvergetelijk worden gemaakt voor de talloze special effects, props en acteurs die filmscènes na zullen spelen. En tel daar nog eens de mooie filmbeelden erbij op! Het zal een avond vol herkenning zijn.

Op 28 januari zal in Providentia het Sebastianus Festival of Movies plaatsvinden. Kaarten zijn nog te verkrijgen bij Nico Janssen en The Read Shop Viergever in de Julianastraat in Gendt.