25 en 29 januari gaan de deuren weer open. (foto: Anita Staal)
25 en 29 januari gaan de deuren weer open. (foto: Anita Staal) Foto: Anita Staal

Kerk in Gendt

GENDT - Op 29 januari 10:00 uur gaan de deuren weer open voor een kerkdienst waarin mevrouw Klaver voorgaat. Aan het eind van elke kerkdienst drinken we samen een kop koffie met koekje. Maar de kerk is meer dan alleen de dienst op zondag. 

Op woensdag 25 januari houden we een lichtpuntviering waar iedereen welkom is. Deze viering van een half uur is om midden in de week een moment stil te staan, rust te vinden, samen na te denken over wat ertoe doet, maar ook een moment van ontmoeting. 

Ontmoeten doen we ook met de 70+ bijeenkomst, elke derde woensdag van de maand. Om aan deze groep mee te doen hoeft u geen lid te zijn van de kerk, maar iedereen van 70+ die zich in de bijbel wil verdiepen is van harte welkom. We beginnen om 10:00 uur met een kop koffie en een praatje met elkaar. Daarna wordt uit de bijbel gelezen, dat was op 18 januari, Mattheus 2. Dit bijbelstuk wordt dan samen besproken voor verdieping.

29 januari collecteren we voor de Sirkelslag, een interactief spel tussen jeugdgroepen uit de Protestantse Kerk. U kunt hiervoor geld overmaken naar NL79 RABO 0116 4443 20 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Gendt Doornenburg o.v.v. Sirkelslag. Alvast hartelijk dank. 

Agenda voor komende activiteiten waar u ook van harte welkom bent: 25 januari om 20.00 uur: Lichtpuntviering in de kerk in Gendt. 15 februari om 10.00 uur, 70+ bijeenkomst in bovenzaal van het parochiecentrum Nijmeegsestraat 2A.