Benjamin Creme.
Benjamin Creme. Foto: Share International

Filmlezing over de weg naar wereldvrede

Algemeen

BEMMEL - Oorlogen, milieurampen en op elk gebied sterke polarisatie. Gaat de wereld de afgrond tegemoet of lukt het nog een andere weg in te slaan?

Volgens Benjamin Creme is het nog niet te laat.  Op woensdag 8 februari is er in cultureel centrum De Kinkel in Bemmel een lezing met videofragmenten van deze Britse esotericus en kunstschilder. Hij bespreekt hierin de oorzaken van de huidige crises in de wereld. De lezing wordt gegeven door de Nijmeegse afdeling van stichting Share Nederland.

De spanningen hebben te maken met de oneerlijke verdeling in de wereld en het feit dat wij niet beseffen wie we zijn, dat we als mensheid één zijn en daarom moeten samenwerken. De huidige economie bevordert juist hebzucht, milieuvernietiging en strijd. Nadat alle politieke modellen al geprobeerd zijn, is de enige oplossing een systeem gebaseerd op wereldwijd samen delen.

Benjamin Creme legt uit dat we op de drempel staan van een nieuw tijdperk, waarin de mensheid haar eenheid gaat beseffen. Hij voorspelt het spoedige naar voren treden van een groep vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid en Wereldleraar Maitreya. Zij staan klaar om hulp te bieden, de mensheid te adviseren en te inspireren om een ander pad te kiezen, dat van samenwerking en samen delen. Dan liggen een fantastische nieuwe beschaving, wereldvrede en een menswaardig leven voor iedereen in het verschiet.

Er zijn veel tekenen die de komst van de Meesters en Maitreya aankondigen, zoals graancirkels en andere ‘wonderen’. 

Stichting Share Nederland is onderdeel van Share International,  een ideële organisatie zonder winstoogmerk. Locatie: De Kinkel, Van Ambestraat 1, Bemmel. Datum: woensdag 8 februari. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage).