Buiten zijn!
Buiten zijn! Foto: Loopgroep Huissen

Lopen kan op zoveel manieren…

Algemeen

HUISSEN - De zonnebloemolie is afgevoerd, de poedersuiker weer terug op de plaats waar je hem volgend jaar weer zult pakken, de laatste naalden verraden de aanwezigheid van de kerstboom, het feesten is afgelopen. 

Alles lijkt weer bij het oude, maar de weegschaal wordt onopvallend vermeden om de confrontatie met de werkelijkheid te ontlopen. Er lijkt minder ruimte in je kleding en het zit allemaal niet meer zo lekker. Tijd om de werkelijkheid onder ogen te zien en aan de slag te gaan. Loopgroep Huissen kan en wil je daarbij helpen.
Dat kan op meerdere manieren; wandelen, Nordic Walking of hardlopen op diverse niveaus. Zo kan een ieder op zijn eigen niveau instappen en werken aan het herstel van de situatie zoals die vóór december was, toen Sinterklaas nog niet was aangekomen en jij ook niet…

Onder professionele begeleiding van looptrainers bouw je je conditie gelijkmatig op en wordt voorkomen dat je te hard van stapel loopt; de meest gemaakte beginnersfout, niet goed inlopen. En wist je dat rust ook een onderdeel van een training is? Afwisseling dus. Daarom wordt er gedurende de wintermaanden ook één keer per maand een binnen-training georganiseerd in een sportzaal. Ook weer onder leiding van een trainer om te voorkomen dat de deelnemers een blessure oplopen. Een keer meelopen om te kijken of het wat voor je is? Op www.loopgroephuissen.nl vind je meer informatie en kun je contact opnemen met een trainer of bestuurslid.