Heisterkoor zingt in de Stevenskerk.
Heisterkoor zingt in de Stevenskerk. Foto: Archief Heisterkoor

Heisterkoor on tour

Algemeen

BEMMEL - In de afgelopen maanden was het Heisterkoor muzikaal erg actief. Zo verzorgde het in december een kerstconcert voor de bewoners van zorginstelling Zinzia te Bemmel en liet het in januari van zich horen in de prachtige Stevenskerk te Nijmegen én in het sfeervolle Zeeuwse kerkje van het Openluchtmuseum te Arnhem. 

In beide kerkjes genoot het publiek onder andere van Bridge over troubled water, Don’t cry for me Argentina, Make you feel my love en Time to say goodbye.

Het Heisterkoor is een energiek en gezellig koor van zo’n dertig leden dat het plezier in zingen al bijna twaalfeneenhalf jaar met elkaar deelt.
Al vele jaren staat het Heisterkoor onder de bevlogen, inspirerende en humoristische leiding van dirigent Mathijs Dubbeldam en wordt sinds kort op piano begeleid door de talentvolle en veelbelovende Anneloes Bal. Anneloes speelt nu al de sterren van de hemel en zowel de dirigent als de koorleden zijn dan ook erg blij met haar komst.

Het repertoire is veelzijdig en bestaat uit licht klassieke en hedendaagse liederen die veelal vierstemmig ten gehore worden gebracht. Op dit moment is er voor alle stemmen nog voldoende plaats in het koor, maar vooral bassen (mannelijke én vrouwelijke) zijn van harte welkom.

“Hou je ook van gezellig samen mooie liederen zingen? Neem dan contact op met Caroline Bremer (ctmbremer@gmail.com) of Carla Remijn (0481 425498) óf loop gewoon eens vrijblijvend binnen tijdens de wekelijkse repetitieavond op woensdag van 20.00 - 21.30 uur in De Kinkel aan de Van Ambestraat 2 te Bemmel.”