Afbeelding
Foto: @bok-bemmel.nl

Route carnavalsoptocht Bemmel

Algemeen

BEMMEL – Op zondag 19 februari trekt na drie jaar eindelijk weer de Bemmelse carnavalsoptocht door de straten. Dit jaar aangeboden aan Prins Nicky d’n Haörige Duvel en zijn prinses Esmé.

Route optocht. Start 15.00 uur vanaf het Kinkelplein richting Dorpsstraat, van Ambestraat, Dorpsstraat, Dr. Poellstraat, Kloosterplaats, Klappenburgstraat, Dorpsstraat, Oostervelden, Dr. B. Bastiaansestraat,  Wardstraat, Leemkuilselaan, Dorpsstraat. Aankomst bij café De Roskam. De prijsuitreiking zal aldaar rond ± 17.00 uur plaatsvinden.

Route vrijhouden

Wilt een ieder er aan denken om deze zondagmiddag de auto niet te parkeren op de route? Denk hierbij vooral aan de Dr. B. Bastiaansestraat. Onze dank hiervoor.

Wedstrijd mooist versierde huis 

Er is ook een prijs te winnen voor het mooist versierde huis langs de route. Dus haal de versiering van zolder en maak er wat van. Kleuren maken niet uit, als het maar gezellig is. Wees creatief, kijk eens wat je allemaal kunt (her)gebruiken. Je doet automatisch mee als jouw huis op de route ligt.  

Wagens 

Bij iedere wagen is verplicht een begeleider aanwezig. De begeleiders gebruiken tijdens de optocht geen alcoholhoudende dranken en mogen niet onder invloed verkeren van alcohol en/of drugs. Deze begeleiders voorzien de bestuurder van aanwijzigingen tijdens de optocht, zodat bij gevaar direct gehandeld kan worden. 

Inschrijven

Wil je mee doen? Meld je dan aan via de website: www.bok-bemmel.nl, maar kom wel even je startnummer ophalen bij de inschrijving. Ook kun je je inschrijven op de dag zelf vanaf 14.00 uur in Het Wapen van Bemmel.