Afbeelding
Foto: Ria Hesselink

Zonnebloem is weer begonnen

Algemeen

LINGEWAARD - De Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen is weer begonnen.

“Wat was het weer gezellig en druk bij onze eerste bijeenkomst van het jaar 2023. Veel vrijwilligers waren deze middag naar De Minkhof gekomen. Zoals gebruikelijk openen we graag het jaar met onze vrijwilligers. Hier kunnen we nog even duidelijk het nieuwe programma uitleggen en elkaar op een andere manier leren kennen. 

Normaal staan we allemaal voor onze gasten klaar maar deze dag staat het bestuur klaar voor al onze vrijwilligers. We zijn een fijne groep en kunnen van elkaar op aan. Samen maken we onze afdeling sterk en staan we voor u klaar. Maar deze dag even wat anders. Hans Franken vertelde vol enthousiasme over zijn bijen en iedereen was vol aandacht en had de nodige vragen voor hem. Met het naar huis gaan zat er ook voor iedereen een potje honing bij onze attentie. Hans werd hiervoor hartelijk bedankt. 

De middag stond ook in het teken van drie jubilarissen. Karin 10 jaar en Riet en Willy liefst 25 jaar. ‘Proficiat en geweldig dat jullie al zolang bij de afdeling zijn en voor onze gasten klaar staan’ Deze middag sloten we gezamenlijk af met een heerlijke maaltijd verzorgd door Eetwinkel Polly. Alles ging mooi op en dat zegt wel iets over het eten. 

Voor de rest van het jaar staan we weer voor u klaar. De meeste zullen ons jaarprogramma al wel ontvangen hebben en ik zie jullie dan ook graag in februari bij onze eerste activiteit”, aldus Cora Sluiter- de Goey, voorzitter van de Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen.