(foto: Bratelle)
(foto: Bratelle) Foto: Stichting Bratelle

Met unieke beha bij lymfoedeem na borstkanker

Belevingsmarkt op Wereldkankerdag Huissen

HUISSEN - Op Zaterdag 4 februari wordt in Huissen, aan de Blauwenburcht 3, tussen 13:00-16:00 uur een belevingsmarkt georganiseerd. Iedereen is welkom, toegang is gratis. 

Tijdens de belevingsmarkt kun je ervaren dat leven met en na kanker nog beter kan. Dat klachten vaak kunnen verminderen en de juiste hulp en steun kunnen bijdragen aan het omgaan met de ziekte, de behandelingen en/ of de gevolgen daarvan. Kom kijken wat er allemaal is in en rondom Huissen op het gebied van lymfoedeem na borstkanker, bewegen, yoga, voeding, compressie, creatieve activiteit en meer.

Standhouder Bratelle

Een van de initiatief nemers van Bratelle Anita Schimmel: “Wij willen er zijn voor alle vrouwen met lymfoedeem na borstkanker. Lymfoedeem is onzichtbaar leed want voor de buitenwereld ben je genezen van borstkanker.
Toch krijgt één op de vier vrouwen er levenslang oedeem voor terug, zoals ikzelf. Ik kon geen goedwerkende beha vinden, daarom heb ik er, samen met twee andere ervaringsdeskundigen, zelf een ontwikkeld. Op 4 februari zijn wij in Huissen aanwezig en kun je de Bratelle zien, voelen en passen!