Opening 2022 door de Big Band Bemmel.
Opening 2022 door de Big Band Bemmel. Foto: Hennie van Diest

Inschrijving ‘Uit in Bemmel Markt’ gestart

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 2 september vindt voor de tweede keer de ‘UIT in Bemmel Markt’ plaats en worden muziekgezelschappen, dansgroepen, culturele organisaties, kunstenaars et cetera uitgenodigd om daaraan (gratis) deel te nemen. “Grijp die kans om je te presenteren aan de start van het nieuwe culturele seizoen!”

In 2022 is de Uit in Bemmel Markt voor het eerst georganiseerd, als onderdeel van de CulTour door Lingewaard. Deelnemers en bezoekers hebben uitermate positief gereageerd op het evenement. Op www.uitinbemmelmarkt.nl kun je een goede indruk krijgen van het resultaat.

De Uit in Bemmel Markt wordt mede georganiseerd door Clink!, de TheaterKerk, TOP, SMB, Het Kunstlokaal Bemmel en ondernemersvereniging Beleef Bemmel. 

Het programma ziet er (voorlopig) als volgt uit:
Zaterdag 2 september van 13.00 tot 17.00 uur: Optredens op twee podia op de Markt en in de TheaterKerk. Marktkramen (inclusief stroom) waarin organisaties zich kunnen presenteren. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd op het horecaplein.

De kunstprojecten van de basisscholen zullen te zien zijn in de etalages van de deelnemende ondernemers. De kunstroute start in de TheaterKerk en zal voortduren tot een nog nader te bepalen datum. De Uit in Bemmel Markt wordt afgesloten met een (sta)concert ’s avonds in de TheaterKerk. 

Aanmelden (liefst zo snel mogelijk) voor een optreden, een marktkraam of deelname aan de expositie kan bij Fred Boersma, secretariaat@topbemmel.nl.