Kindermiddag 2022. (foto: Natasja Bouwma)
Kindermiddag 2022. (foto: Natasja Bouwma) Foto: Natasja Bouwman

Kindermiddag van Cv de Waskniepers

Algemeen

GENDT - Dinsdagmiddag  21 februari worden alle Lingewaardse kinderen weer uitgenodigd om samen met carnavalsvereniging De Waskniepers carnaval te komen vieren, en er samen weer een leuke kinderdiscomiddag van te maken. Dit jaar zal de eigen Knieperin, en ook de Parels van de Gentenarren de sterren van de hemel komen dansen.

Jeugdprins Nick de danslustige met zijn pages Sterre en Janita, en natuurlijk prins Goewan d’n Leste en zijn schoonheid Janneke zullen deze dag de vereniging met een bezoek vereren.
De muziek zal worden verzorgd door een echte kinderdisco-dj met volop gelegenheid voor polonaise. Ook zal er deze middag opnieuw een ‘special guest’ een bezoek brengen.

Halverwege de middag krijgen de kinderen natuurlijk iets te drinken met iets lekkers erbij. De hele middag kunnen de kinderen spelen, dansen en gek doen.
Aan het eind van de middag krijgen de kinderen bij vertrek nog frietjes met een warme snack, reden genoeg dus om deze middag mee te vieren.

Het feest zal plaatsvinden bij De Klok Horeca Gendt aan de Markt 1 in Gendt. Het begint om 14:30 uur. De zaal is open vanaf 14:00 uur. En het feest eindigt om 17:00 uur. Entree per kind 3.50 euro volwassenen 5,- euro.