Seniorenzitting 2020.
Seniorenzitting 2020. Foto: M.van Eechoud

Carnavalsmiddag voor alle 50-plussers uit Bemmel en omgeving?

Algemeen

BEMMEL - Op dinsdag 21 februari is het weer zover! Dan begint om 14.30 uur de veelgeprezen Rimpelzitting in zaal De Meijerij van de Roskam, een niet meer weg te denken carnavalstraditie!

Dit jaar werd de Seniorenzitting omgedoopt tot carnavaleske ‘Rimpelzitting’, een evenement zonder weerga in zijn soort, een festijn van jewelste waar je gegarandeerd echt blij vandaan komt! Ook deze keer een weergaloos, afwisselend programma met zang, dans, en een super buut!

Aan het slot van deze gezellige middag zal er zoals elk jaar opnieuw, een indrukwekkende, tot tranen toe bewogen emotionele afsluiting met Bemmelse carnavalskrakers zijn! “Als u 50-plusser bent, mag u dit evenement echt niet missen. Kom op tijd want de zaal  loopt snel vol, de zaal gaat open om 14.00 uur.”

De Opperstalmeesters nodigen alle senioren (vanaf 50+) uit om mee te genieten tijdens de oergezellige Rimpelzitting op dinsdag 21 februari in zaal De Meijerij, Dorpsstraat 95 in Bemmel. Zij zullen het heel leuk vinden als u verkleed komt! Entree, een kopje koffie/thee en een drankje zijn gratis! Aanvang: 14.30 uur.
“Voor invaliden kunnen wij een plaats reserveren, bel voor 19 februari naar 0654975063.”

De Rimpelzitting wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van stichting MGZ, seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg, stichting De Plak, De Roskam en Jumbo Scheperkamp.

.