Afsluiting Muziek Maak Je Zelf cursus.
Afsluiting Muziek Maak Je Zelf cursus. Foto: Stedelijke Opleiding Huissen

Afsluiting cursus Muziek Maak Je Zelf bij Stedelijke Muziekopleiding in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Woensdag 1 februari hebben de leerlingen van de groep Muziek Maak Je Zelf hun cursus succesvol afgesloten met een optreden voor ouders en familie in Muziekgebouw Het Stedium in Huissen.

Na hun presentatie was er een optreden van het Stedelijk Orkest. Ook kregen de kinderen een diploma uitgereikt en konden ouders en kinderen in gesprek met orkestleden over hun instrumenten.

Begin maart wordt bij voldoende animo weer gestart met een nieuwe cursus Muziek Maak Je Zelf. Muziek Maak Je Zelf is een basiscursus Algemene Muzikale Vorming. Ze is bedoeld voor leerlingen van groep 4 - 7 en beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren.

De lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 14:45 – 15:45 uur. Alle lessen worden gegeven in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

Meer weten over de cursus bij de Stedelijke Muziekopleiding? Neem contact op via telefoonnummer 06-21844411 of kijk voor meer informatie op de website www.stedelijkemuziekhuissen.nl onder ‘Stedelijke Muziekopleiding’.

Meld je aan via e-mail: stedelijke@gmail.com of door het invullen van het aanmeldformulier op de website.