(eigen foto)
(eigen foto) Foto: eigen foto

Ingezonden brief

Protest in het Keujesgat!

De protesten die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden in diverse delen van het land hebben nu ook het Keujesgat bereikt. Wat hebben we de afgelopen jaren allemaal wel niet gezien. Natuurlijk de boeren die het niet eens waren met het stikstofbeleid en dit door diverse protesten hebben laten zien. 

En deze onvrede zien we nog steeds doordat er overal langs de wegen de omgekeerde Nederlandse vlag hangt ten teken van protest. De mensen hebben daarbij ook de rode boeren zakdoek gebruikt om te laten zien dat ze er niet meer eens zijn.

Just stop oil hebben ook diverse protesten laten zien. Zelfs het prachtige schilderij "Meisje met de parel" van Vermeer werd besmeurd met tomatensoep.

Het overal aan vastplakken werd ook opeens een hype. Tijdens live-uitzendingen van praatprogramma's (talkshows met een duur woord) plakten mensen zich zelf vast met Lijm.

Dat alles leek een ver van mijn bed show, maar daar kunnen we nu niet meer van spreken. De onvrede is zelfs hier zo groot dat men alles aangrijp om te protesteren en dit alles onder het motto: "De minse zien ut zat, protest in ut Keujesgat"

Daarom deze oproep! Mensen sluit je aan bij de protestactie die we aanstaande zondagmiddag gaan houden in het Keujesgat. Hang de Nederlandse drie kleur op zijn kop, besmeur iets met tomatensoep of plak uw eigen vast met lijm! Samen staan we sterk!

Na deze geslaagde protestactie kunnen we er een Poar neem'n.

Niels Lamers