(archief NTV klaar voor de start)
(archief NTV klaar voor de start) Foto: archief NTV klaar voor de start

Nooit te Ver vervroegt de
starttijd wekelijkse wandeling

HUISSEN - In verband met de naderende lente en de daarmee samenhangende weersverandering wordt de starttijd van de wekelijkse wandeling op de dinsdagochtend van wandelsportvereniging Nooit te Ver een half uur vervroegd. 

Met ingang van dinsdag 21 februari is het vertrek om 9.30 uur. De startlocatie (clubhuis hengelsportvereniging, gelegen aan de Hazekamp) alsmede de af te leggen afstand (tussen 6 en 8 km) blijven vooralsnog ongewijzigd. Meewandelen is gratis.

"En dan nog dit. Met het gemeentebestuur is NTV van mening dat iedereen moet kunnen meedoen om onder meer te bewegen en te sporten. Ter stimulering hiervan heeft het gemeentebestuur een zogenoemde Meedoenregeling vastgesteld. Volwassen die in aanmerking komen voor deze regeling kunnen vanaf 1 februari 2023 maximaal 250 euro per jaar ter beschikking krijgen om te besteden in de webwinkel van Meedoen in Lingewaard.
Dit budget mag alleen gebruikt worden voor Meedoen-activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Lidmaatschap van onze wandelsporvereniging NTV zal ongetwijfeld tot deze categorie gerekend mogen worden. Informatie over deze regeling en aanmelding kan geschieden via de website van de gemeente."

Wandelliefhebbers die kennis willen maken met NTV kunnen op zondag 12 maart aansluiten om deel te nemen aan de Wandeltocht in Mill. Deelname (inclusief vervoer) is gratis. U dient zich tevoren (uiterlijk 7 maart) wel aan te melden bij het secretariaat (thewil.knuiman@gmail.com).