Afbeelding
Foto:

Dolle Dagen in ’t Keujesgat

ANGEREN - Kom gezellig carnaval vieren in het Keujesgat onder het motto van Prins Dennis onder Hoog Spanning en Prinses Kelly: 'Als de spanning stijgt, hebben wij genoeg vermogen om een feestje te bouwen'. 

Zaterdag 18 februari: Het is weer tijd voor de opwarmer van de optocht het Stekenbal met muziek van DJ Merlijn en Hugo Peeters in de feesttent aan de Zahnstraat aanvang 20.11 uur 

Zondag 19 februari: Keutje wassen Kom kijken naar de mooiste optocht van Lingewaard! De lange, gekleurde en feestelijke optocht start om 13.30 uur vanaf het kermisterrein aan de Zahnstraat (nieuwe route). Daarna vanaf 16.00 uur Feest in de Tent met medewerking van Dwayne & the Johnsons, DJ Merlijn en Happy Ouwer.

Maandag 20 februari vanaf 13.11: Frühshoppen in de feesttent aan de Zahnstraat met medewerking van Dwayne & the Johnsons, Happy Ouwer, Hugo Peeters, DJ Merlijn en De Deurdweilers.

Dinsdag 21 februari: een bezoek aan de Jongste en oudste inwoner/inwoonster van Angeren. 14.00 uur Kindermiddag in de feesttent. 20.11 uur: Seizoensafsluiting in de feest tent aan de Zahnstraat met Mooi Wark, Dwayne & the Johnsons en De Deurdweilers.

#akgdenarrenpoel #deletstestuyver#keujesgat#angeren#lingewaard#carnaval2023