Kennismaken met Rotary Club Lingewaard-Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Rotary Club Lingewaard-Bemmel nodigt een ieder uit op de open clubbijeenkomst op maandagavond 6 maart van 18.00 tot 20.00 uur in ‘Het Wapen van Bemmel’. Op deze open avond willen we je graag laten kennismaken met onze club.

Een Rotary Club is een plaats waar je in alle openheid kunt praten over ontwikkelingen die spelen in beroep of privéleven en waar je van anderen kunt leren. Dat is waarom we streven naar een brede spreiding van (beroeps)achtergronden binnen onze club om zoveel mogelijk opvattingen en meningen te horen en ons eigen perspectief te verbreden. 

“Op onze clubavonden wisselen we kennis uit, vertellen we over ons vak, gaan we op bedrijfsbezoek of luisteren we naar een presentie. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Als lid van Rotary help je actief mee om een verschil te maken en sluit je vriendschappen voor lange tijd.

Van oorsprong is Rotary een serviceclub. Dat betekent dat we dienstbaar zijn aan anderen en ons op verschillende terreinen inzetten voor de maatschappij. Iets van jezelf geven en de handen uit de mouwen steken: wij zetten ons in voor goede doelen dichtbij en ver weg.

Op deze open avond starten we met een drankje en een maaltijd, waarna onze voorzitter Cynthia Regensburg kort wat zal vertellen over Rotary en onze club. Daarna krijgen we een kijkje achter de schermen bij de Nijmeegse Vierdaagse. Clublid en lid van het bestuur van stichting 4 Daagse Pim Miltenburg geeft ons een inkijk in wat er allemaal vooraf gaat aan en dient te gebeuren om zo’n 45.000 wandelaars in de derde week van juli vier dagen lang te laten wandelen.

Aanmelden voor deze avond kan tot woensdag 1 maart via de contactpagina van www.rotary.nl/lingewaardbemmel/. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over onze club. Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar sietskeweijs@yahoo.com.”