(foto: archief NTV: wie de schoen past ....)
(foto: archief NTV: wie de schoen past ....) Foto: archief NTV: wie de schoen past ........!

Nooit te Ver nieuws

Algemeen

HUISSEN - De voorbereidingen voor de Huissense avondvierdaagse, die dit jaar wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni zijn weer in volle gang. Met medewerking en hulp van onder andere de leerkrachten van diverse basisscholen bij de inschrijving en de ouders van de kinderen hopen we er weer een leuk wandelfestijn van te maken. 

De inschrijfmogelijkheden zullen tijdig worden bekend gemaakt. Maar het is goed de hiervoor genoemde data alvast te noteren.
In de komende algemene ledenvergadering zal het concept-wandelprogramma voor de verenigingswandeltochten van 2023 worden gepresenteerd om vervolgens door de leden te worden vastgesteld. De inschrijving voor deelname aan de Nijmeegse vierdaagse is inmiddels gesloten omdat het maximum deelnemersaantal van 47.000 nu al is bereikt. Uiteraard zal ook een aantal wandelaars van NTV  dit jaar weer van de partij zijn. Ter voorbereiding op een succesvolle deelname is het wijs om tijdig met een goede opbouw te beginnen. Het is daarom goed kennis te nemen van enkele wandelevenementen die in de regio plaatsvinden en ieder op eigen gelegenheid kan uitzoeken.

Allereerst de Kasteeltocht die dit jaar op 1 en 2 april in Doornenburg wordt gehouden. De Huissense Exodustocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni. De Airborne wandeltocht te Oosterbeek en de Polentocht in Driel worden respectievelijk op 2 en 9 september gehouden. 

De wekelijkse groepswandeling van NTV, start elke dinsdagochtend om 9.30 uur vanaf De Hazekamp bij het verenigingsgebouw van de hengelsportvereniging. Deelname is gratis en toegankelijk voor iedereen, dus ook voor alle inwoners van Lingewaard.