1e paar in de A-lijn: George Jansen en Mery Vroege.
1e paar in de A-lijn: George Jansen en Mery Vroege. Foto: J. v.d. Werken.

Nieuws van de Bridgeclub Gendt

Algemeen

GENDT - Na een spannende, maar vooral gezellige strijd, is de vierde ronde van het seizoen 2022/2023 van de bridgeclub Gendt afgesloten. 

In de speel-locatie De Klok Horeca in Gendt werden in vijf speelavonden de volgende resultaten geboekt in de twee lijnen van de club:
In de A-lijn eindigden op de eerste plaats: George Jansen en Mery Vroege (foto), gevolgd door Ellen Groenen en Jannie van de Werken op de tweede plaats en Nico en Toos van Alst op de derde plaats.
In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats: Eric Groenen en Jos van de Werken, op de tweede plaats: Ineke en Sjaak van der Vegt en op de derde plaats: Josée en Coen Matzinger.

Bridge is een fascinerend kaartspel, dat je samen met een partner speelt. Het is een puntenspel, waarbij het uiteindelijk gaat om het maken van slagen.
“Lijkt het bridgespel u ook wat of wilt u er meer van te weten komen? De bridgeclub Gendt biedt de mogelijkheid het te leren middels bridgecursussen. Tevens is er een cursus voor wie behoefte heeft aan verbetering van zijn bridgespel. Alle informatie hierover en nog veel meer wetenswaardigheden staan op de site van de club: www.bridgeclubgendt.nl.