Kookteam van De Minkhof.
Kookteam van De Minkhof. Foto: Suzanne van der Land-Touwen

De Minkhof zoekt nieuwe koks

Algemeen

BEMMEL - De Minkhof is een ontmoetingsplek voor senioren uit Lingewaard en omgeving die graag binnen en buiten actief willen zijn. De Minkhof is op maandag, woensdag en vrijdag geopend vanaf 09.30 uur tot 16.00 uur.

Tegen een kleine vergoeding kunnen de deelnemers mee-eten en daarvoor krijgen ze een tweegangen maaltijd. Daarvan wordt gretig gebruik gemaakt. Voor ons kookteam zoeken wij koks, die zelfstandig een maaltijd kunnen verzorgen voor ongeveer vijftien personen. De producten komen zoveel mogelijk uit onze eigen tuin, verser kan dus niet! Het is heel fijn om te zien hoe de deelnemers genieten van de heerlijke lucht die uit de keuken komt en van het gezamenlijke eten. En het is ook nog eens erg gezellig!   

“Spreekt je dit aan, lijkt het je leuk om in onze kookgroep te werken? En ben je een aantal keren per maand beschikbaar op maandag, woensdag of vrijdag tussen 09.30 en 13.30 uur?  Neem dan contact op met Annelies Vermeulen, coördinator vrijwilligers, per mail vrijwilligers@minkhof.nl.”

De Minkhof wordt volledig door vrijwilligers gerund. De koks doen dit ook op vrijwillige basis.