D.Arissen (derde van links) met haar gezin
D.Arissen (derde van links) met haar gezin Foto: A.Otten

IKC De Doornick trots op juf Dorethea

Algemeen

DOORNENBURG - Op dinsdag 14 en woensdag 15 februari nam directeur Dorethea Arissen feestelijk afscheid van IKC De Doornick in Doornenburg. Samen met kinderen, ouders, team en veel genodigden werden het twee dagen ‘vol liefde en kleur’. 

De jeugd heeft de toekomst! Voor de leerlingen was er daarom een echte fotoshoot georganiseerd. Alle kinderen gingen gekleed in hun toekomstig beroep op de foto. De leerlingen verrasten juf Dorethea met een groot schilderij. Alle kinderen van De Doornick hebben hieraan meegewerkt. 

Dorethea begon haar lange onderwijscarrière op de Ingen Nulandt kleuterschool in Valburg. Daar werd haar belangstelling gewekt voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. Ze zette haar carrière dan ook voort op LOM-school Het Baken in Arnhem. Hierna volgden nog vele mooie jaren op SBO De Vlinderboom in Bemmel. Ondertussen was Dorethea ook betrokken bij het Samenwerkingsverband Passend Wijs en werkte ze voor het CNV. 

Sinds 2019 gaf Dorethea met veel plezier leiding aan IKC De Doornick. Samen met het team heeft ze een positieve ontwikkeling in gang gezet om De Doornick verder vooruit te helpen en steviger op de kaart te zetten.
Een directeur met hart voor kinderen waar we allemaal trots op zijn!