3 maart, sfeervolle herdenkingsbijeenkomst Roparun, Dominicanenklooster Huissen. (foto: Dian Helsen)
3 maart, sfeervolle herdenkingsbijeenkomst Roparun, Dominicanenklooster Huissen. (foto: Dian Helsen) Foto: Dian Helsen

Roparun Team 031 Lingewaard geeft licht

LINGEWAARD - ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Met die boodschap in het achterhoofd doet Team 031 Lingewaard ieder jaar weer vol enthousiasme mee aan de Roparun. Een non-stop-estafette die dit jaar wederom start vanaf vliegveld Twente en finished in Rotterdam. 

En dit allemaal met als doel geld in te zamelen om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, even veraangenamen. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Hun eigen reden om mee te doen en iets of iemand in het achterhoofd die ze er doorheen sleept als het even zwaar is tijdens de run.

Laat uw hart spreken! Geef licht aan een dierbare en doneer een lampion.

Op vrijdagavond 3 maart organiseert Roparun Team 031 Lingewaard voor de tweede keer de ‘lampionnenactie’. Tijdens deze sfeervolle avond wordt er een hartverwarmende herdenkingsbijeenkomst gehouden waarin je de gelegenheid krijgt een overleden dierbare te gedenken of een naaste te steunen in zijn of haar strijd tegen kanker door het doneren van een lampion.

Na het bestellen van een lampion ter waarde van 15 euro via onze website: www.031lingewaard.nl/activiteiten/lampionnenactie, ben je van harte welkom in de Paterskerk bij het Dominicanenklooster in Huissen.
De inloop is vanaf 19:30 uur en de sfeervolle bijeenkomst begint om 20:00 uur. Tijdens dit samenzijn worden alle namen genoemd van hen aan wie gedacht wordt. Diverse sprekers zullen de avond opluisteren en je laten ervaren waarom het werk van Stichting Roparun zo ontzettend waardevol is.

De gehele avond wordt muzikaal begeleid door de prachtige akoestische muziek van het duo Moood. Aansluitend worden alle gedoneerde lampionnen ontstoken en naar de Kloostertuin gebracht. Daar staan we samen even stil. Stil, in gedachte. Kijkend naar het licht en luisterend naar de klanken van de prachtige muziek. Team 031 Lingewaard hoopt dat het licht je tot steun zal zijn en een sprankje hoop zal geven voor de volgende dag.
Kijk voor meer informatie en het doneren van een lampion op onze website: www.031lingewaard.nl/activiteiten/lampionnenactie