Van links naar rechts: Ronnie, Vera, Martijn, Ruben in de bloemetjes (Foto: PR)
Van links naar rechts: Ronnie, Vera, Martijn, Ruben in de bloemetjes (Foto: PR) Foto:

Sanidirect Duiven winkel van het jaar 2022

DUIVEN - Op de balie blinkt een grote trofee en een oorkonde. Eigenaar Martijn Meijer kan het nog steeds amper geloven, maar het staat er toch echt. Zijn filiaal aan de Nieuwgraaf 46 is de beste Sanidirect winkel 2022 van de 27 in het hele land. “Ik ben zo trots op mijn team.”

700 m2 badkamerinspiratie voor jouw droombadkamer. Met verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Van luxueuze designs tot stijlvolle budgetoplossingen volgens de laatste trends: stoer, organische en ronde vormen, materialen als messing, marmer, chroom, goud én duurzame toepassingen. Plus een assortiment sanitair en tegels waar je u tegen zegt. Allemaal tegen scherpe internetprijzen. Welkom in de wondere wereld van Sanidirect Duiven, waarin Martijn, Vera, Ruben en Ronnie iedere bezoeker meenemen. Zeven dagen per week.

Martijn Meijer voelt zich helemaal thuis bij de snelstgroeiende sanitairwinkelformule van Nederland. In 2013 kwam hij als verkoper bij Sanidirect Duiven binnen, in 2019 nam hij de zaak over. De formule past hem als een jas. “Het is een feest om hier te werken. Het voelt elke dag als een warm bad. We hebben een fijn team met betrokken mensen. En de samenwerking met het hoofdkantoor verloopt prima.” De voordelen van aansluiting bij de formule Sanidirect zijn legio. “Allereerst de inkoopvoordelen. Met 27 winkels heb je een betere onderhandelingspositie bij de leveranciers. Klanten profiteren hiervan. Wij hebben vele topmerken in huis tegen scherpe prijzen.”

Dat hij niet zelf het assortiment samenstelt vindt Martijn Meijer alleen maar prettig. “Zo kan ik me focussen op het personeel en het ontwerpen en verkopen van badkamers, het echte contact met de klant. Daar ligt mij hart.” Dan is er natuurlijk de naamsbekendheid. “Die is enorm. De marketingafdeling verzorgt landelijke campagnes en vergroot de online zichtbaarheid. Daar liften we op mee. Daarnaast ben ik vrij om ook op lokaal niveau marketinginitiatieven te ontplooien.”

Het legt hem geen windeieren. De omzet groeit en groeit. Maar niet alleen dát is de reden dat zijn filiaal is uitgeroepen tot winkel van het jaar. "Nog belangrijker vind ik de cijfers van het klanttevredenheidsonderzoek. De scores zijn heel hoog. Daar doe je het voor.”