Afbeelding
Foto: Astrid van den Brink

Bemmelse Optocht Kommissie bedankt haar sponsoren

Algemeen

BEMMEL - Op zondag 19 februari trok de carnavalsoptocht weer door de straten van Bemmel. Deelnemers, vrijwilligers én publiek hebben genoten van een fantastische optocht. Dat was niet gelukt zonder onze sponsoren. 

Zonder sponsoren geen optocht. Dankzij de Bemmelse ondernemers lukt het ons elk jaar weer om de optocht te organiseren. AJ eten en drinken, Autobedrijf Hans Huijbers Bemmel, B.O.D. totaalinstallateurs, Cafe de Roskam, Cafetaria ´t Hart van Bemmel, Carwash center Elst, Gemeentenieuws, Makers en Merken, Slagerij Buurman, Rijschool Frank Janssen, Jumbo Bemmel, Hema Bemmel, Lingewaard Installatie, Efes Grillroom, Sport Village, Chinees restaurant King Palace, Plaza Polly, Twee wieler speciaalzaak Hermans, Cafe rest. Wapen van bemmel & Van Bon chocolaterie / Wijs Ambachtelijk ijs.

Mooist versierde huis

Het was prachtig om te zien hoeveel families gehoor hebben gegeven aan de oproep om hun huis langs de route te versieren. Er kan er echter maar 1 de winnaar zijn. De prijs is uitgereikt aan een woning aan de Wardstraat. 

Foto’s

Nieuwsgierig naar de foto’s? Kijk op www.bok-bemmel.nl.