Prins Mike d’n Durstige, Prinses Angela, prins Guus en Prinses Amy.
Prins Mike d’n Durstige, Prinses Angela, prins Guus en Prinses Amy. Foto: De Kleibakkers

Geslaagde carnaval in Baggergat

Algemeen

HAALDEREN - De sleutel is inmiddels weer ingeleverd bij de burgermeester maar wij genieten nog even na...

Wat een mooie dagen hebben we achter de rug. Vrijdagochtend zijn we al begonnen met een bezoekje aan basisschool De Wieling. Prins Mike d’n Durstige en Prinses Angela waren met hun gevolg aanwezig bij de onthulling van het jeugdprinsenpaar, Prins Guus en Prinses Amy. Ook mocht de dansgarde hun showdans laten zien. Na school vond een bezoekje aan de jongste inwoonster plaats Cato Derksen. 

En nadat prinses Amy vrijdagmiddag en prins Mike d’n Durstige  en Prinses Angela zaterdagochtend de sleutels hebben ontvangen kon het feest losbarsten. Zaterdagavond zorgde de band Nicky’s Pride ervoor dat het een groot feest was in zalencentrum De Kolk en zondag was het na de mooie optocht opnieuw groot feest met de deuntjes van DJ Eleven. 

Maandagavond gingen we even kijken of iedereen nog wakker was tijdens de pubquiz, ook deze was weer goed bezet. De quiz was weer leuk in elkaar gezet door Betty Paul en ook het prinsenpaar heeft hun steentje bijgedragen door een ronde over hun zelf toe te voegen. Dinsdag sloten we af met de jeugdmiddag. DJ Mighty Mike zorgde samen met DJ Alex ervoor dat de kinderen konden hossen, ook zorgde clown click voor het nodige vertier. Wat hadden de kinderen een schik. Er werd ook nog geschminkt. 

Tijdens de dolle dagen konden we uiteraard ook genieten van onze dansgarde, wat hebben de meiden het fantastisch gedaan. We hebben genoten van ons prinsenpaar, prins Mike d’n Durstige en Prinses Angela. Prinsenpaar bedankt voor deze carnaval. Ook worden alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers jong en oud, leden en natuurlijk zalencentrum De Kolk bedankt. Dankzij hen is het carnaval meer als geslaagd.

Wilt u ook nog even nagenieten of bent u nieuwsgierig hoe ons prinsenpaar het ervaren heeft, neem dan een kijkje op onze site www.cv-de-kleibakkers.nl hier vindt u de foto’s en het dagboek van ons prinsenpaar.