Korenfestival Bemmel Zingt 2018. (foto: G.J. Verbeek)
Korenfestival Bemmel Zingt 2018. (foto: G.J. Verbeek) Foto: G.J. Verbeek

Smartlappenkoor Lingewaard zingt door!

LINGEWAARD - Carnaval kon na de coronapandemie eindelijk weer uitbundig worden gevierd. Het feesten met zwieren, zwaaien, lallen, springen en zingen zit er echter helaas al weer op. Maar niet voor Smartlappenkoor Lingewaard, daar zingen ze gewoon door! 

"Zou jij dat ook willen? Kom dan na een afspraak middels een e-mail naar janvos212@gmail.com geheel vrijblijvend naar een repetitie om de sfeer te proeven en eventueel mee te zingen. Je bent van harte welkom! Donderdags van 20.00 tot 22.00 uur wordt gerepeteerd met een breed scala van oude tot hedendaagse meezingers in cultureel centrum De Kinkel te Bemmel. Aansluitend is er dan altijd een gezellige 'after-sing'. 

Hun agenda is inmiddels alweer volgepland met onder andere optredens bij instellingen, meestal ook op donderdagavonden, en op festivals. Daarnaast organiseert Smartlappenkoor Lingewaard ook dit jaar weer, samen met de ondernemersvereniging Beleef Bemmel, hun eigen korenfestival Bemmel Zingt. Dit evenement zal plaatsvinden op zondag 9 juli. Die dag zullen in het centrum van Bemmel 15 uiteenlopende koren uit alle windstreken op 3 podiums hun eigen repertoires ten gehore brengen. Schrijf die datum dus maar vast in je agenda!

Hou jij van zingen, wees dan welkom bij dit actieve en gezellige koor. Voor meer informatie kun je ook de site 'slk-lingewaard.nl' bezoeken.