Afbeelding
Foto: Van Eimeren Huissen

Eén dag lang topproducten met 50-70 procent korting

Huissen ruimt zaterdag grandioos op!

HUISSEN – Huissen ruimt op! En hoe! Artikelen in de komende voorjaarsopruiming worden komende zaterdag met hoge kortingen van minimaal vijftig tot wel zeventig procent aangeboden. Voor iedereen is het verrassend voordelig inkopen. Dus: Sla je Slag op komende zaterdag 4 maart!

Het is alweer enkele jaren geleden, dat de ondernemers in Huissen een dergelijke mega-sale verkoop in het voorjaar heeft gehouden. Maar nu alles weer loopt zoals het lopen moet, willen ze de winkelende bezoekers weer laten profiteren van deze ‘lente’-opruiming. Dit keer toegespitst op één dag: zaterdag 4 maart van 10.00 tot 17.00 uur!

Kwaliteit en service

De producten en artikelen, die worden aangeboden zijn artikelen, die plaats moeten maken voor nieuwe of andere producten. Vaak restanten van prima kwaliteit, waarop tevens de normale garantie wordt gegeven.

'Wij als Huissense ondernemers staan voor hun product, service en zijn zeer consument-gericht. Ook met deze actie laten we wederom zien waar we voor staan!', aldus Henk van Eimeren, voorzitter van de Huissense Ondernemersvereniging. “Grijp je kans om tijdens Huissen Ruimt Op voor weinig je gewenste artikel in je bezit te krijgen.”

Kraampjes vol voordeel

Niet alleen in de winkels ligt het voordeel voor het grijpen. Er staan door heel het centrum bij de ondernemers kraampjes vol aanbiedingen. Het loont de moeite om komende zaterdag je slag te slaan!