Afbeelding
Foto:

Autoservicebedrijf in Gendt maakt autorijden met acties nog betaalbaarder

Klanten blij met Vast Automotive in Gendt!

GENDT – Tim van Aalten en Thomas Steen. Jarenlang twee vakkundige automonteurs bij Ford-subdealer Wouter Hageman. Nog geen half jaar geleden begonnen ze hun eigen autoservicebedrijf. In de werkplaats van hun voormalige werkgever. Een hele reeks van klanten heeft de weg ‘terug’ gevonden naar ‘Vast Automotive’ aan de Henri Dunantstraat 3 in Gendt. 

Vast Automotive staat voor een kwalitatief hoogwaardige service, onderhoud, reparatie en advies. Bezitters van lichte bedrijfswagens, aanhangers en campers zijn er welkom. Vast Automotive is tevens het adres voor de APK.

Vakkundig onderhoud

“Vakkundig onderhoud staat bij ons voorop. Waarbij we ook zorgen dat het autorijden betaalbaar blijft. Als startend bedrijf -met wél jarenlange ervaring in de autowereld- hebben we geen overheadkosten. Dat werkt in het voordeel van de klant”, aldus Tim en Thomas. “Dat merken ze op hun rekening.”

Alle merken

Het bedrijf met een goed geoutilleerde werkplaats en moderne apparatuur staat open voor service en onderhoud aan personenwagens van Ford en elk ander merk!

Vast Automotive bezit ook de wettelijke certificering om elektrische en hybride auto te mogen onderhouden. “Daar zullen we ons naast de brandstof-auto ook op focussen. Zeker nu er steeds meer elektrische occasions op de markt komen.”

‘Uitlijnen met 20% korting’

Vast Automotive maakt autorijden momenteel nog betaalbaarder met twee aantrekkelijke acties. “Zo kunnen meer autobezitters kennis maken met ons bedrijf.” Tot en met 21 maart loopt er een actie ‘Uitlijnen met 20% korting’. Uitlijnen is een van de specialiteiten van Vast Automotive. “Normaal al scherp concurrerend geprijsd voor 85 euro, nu voor 68 euro!” Voor deze actie is het belangrijk van tevoren een afspraak te maken.

Doe de Lente-Check!

De ander lopende actie is de ‘Doe-de-Lente-Check!’. “Een uitgebreide controle op wel twintig essentiële punten. Zeker nu we in het voorjaar er weer vaker met de auto erop uit trekken, is een tussentijdse extra controle zeker geen overbodige luxe. Zo kunnen eventuele mankementen sneller worden opgespoord en worden hoge kosten voorkomen”, aldus Tim en Thomas. Een dergelijke ‘Lente-Check’ is normaal 49,95, maar in de actieperiode tot 1 april slechts 34,95 euro. “Je kunt hiervoor óók zónder afspraak vooraf bij ons terecht.”

Vast Automotive, Henri Dunantstraat 3, Gendt;  0481 42 26 58; www.vastautomotive.nl; FB: Vastautomotive.

Tim van Aalten.
Thomas Steen.