Afbeelding
Foto: Tom Gielen

Orde van de Vlinder Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Binnen De Piejassen is de richtlijn dat er geen zittende (actieve) bestuursleden voorgedragen worden voor de Orde van de Vlinder. Echter, dit jaar konden zij daar niet omheen. 

Felix heeft namelijk de Bemmelse carnavalsoptocht gered! Door een nieuwe enthousiaste groep mensen om zich heen te verzamelen heeft de Bemmelse Optocht Kommissie (BOK) weer een toekomst.

Binnen De Piejassen en het Bemmelse carnavalsleven is hij de grote (ambtelijke) regelaar. Met inmiddels ruim dertig jaar ervaring.
Maar ook buiten het carnavalsgebeuren is hij een echte organisator en regelaar binnen het verenigingsleven van Bemmel. Denk hierbij aan het al jaren organiseren van de Taptoe in Bemmel, zit hij in het bestuur van de Bemmelse Dweildag en heeft hij onlangs zijn voorzitterschap bij Eska Bemmel overgedragen.

Kortom, een man met hart voor het dorp, groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat altijd klaar voor een ander en het verenigingsleven. Eén om trots op te zijn en dat zijn De Piejassen. Felix, bedankt!