De winnaars.
De winnaars. Foto: John Regensburg

Winnaars van de kleurwedstrijd!

Algemeen

BEMMEL - Op woensdagmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd die het Oranje Comité Bemmel-Ressen georganiseerd had naast de lampionoptocht.

Het was nog een hele klus voor de jury om uit de 99 inzendingen de mooiste kleurplaten uit te zoeken. We hebben de inzendingen verdeeld op leeftijd en daarna beoordeeld op creativiteit , originaliteit en de hoeveelheid moeite die er in de tekening werd gestoken. Soms was het wel heel erg moeilijk om tot een beslissing te komen. Ouders van sommige winnaars vertelden dat hun kinderen inderdaad veel tijd hadden gespendeerd in de kleurplaat. 

De prijsuitreiking was op het terras van restaurant ‘De Buren van’ op het Kinkelplein te Bemmel. Alle prijswinnaars mochten drie prijzen uitzoeken van de rijk gevulde tafel vol met allerlei speelgoed, kleurboeken, kleurpotloden en nog veel meer. 

De twee kinderen die niet konden komen gaan nog bezocht worden om hun prijs in ontvangst te nemen. Volgend jaar hopelijk weer een lampionoptocht en veel inzendingen!