Hoe ga ik als mantelzorger om met iemand met dementie?
Hoe ga ik als mantelzorger om met iemand met dementie? Foto: Steven HWG/Unsplash

Cursus voor mantelzorgers van mensen met dementie

Algemeen

BEMMEL - Als u de intensieve zorg hebt voor iemand met dementie, is dit een taak die aardig wat van u vraagt. Hoe ga ik hiermee om? Wat is dementie eigenlijk? Dit en vele andere vragen komen aan bod in een nieuwe cursus voor mantelzorgers over dit thema. 

Alle mantelzorgers die ermee te maken hebben óf er meer over willen weten zijn welkom: of dat nou Alzheimer is, of een andere vorm van dementie, dat maakt niet uit. Alle vormen van dementie komen aan bod.

De bijeenkomsten zijn op 4, 11 en 18 april 2023 van 19.00-20.30 uur in Cuperstraat 9 Bemmel. Kosten: 15 euro voor drie bijeenkomsten

“Tijdens de cursus krijgt u uitleg over dementie, gaan we met elkaar in gesprek over ervaringen, vragen, tips en trucs. U ontmoet lotgenoten en het ondersteunt u in het volhouden van uw mantelzorgtaken. De cursus wordt gegeven door Miriam Teunissen van Manen van de organisatie ‘Anders is ook goed’ en Maike van Kempen van Steunpunt Mantelzorg SWL. Aanmelden bij: Steunpunt Mantelzorg via mantelzorg@swlingewaard.nl of 06-22933258 (Maike van Kempen).”