Ereleden Angerse Oldtimer Club van links naar rechts: Frits en Bertha de Wild , Jaap en Willy Stienstra  Johan en Willy Kuster. (foto: Jay Stienstra)
Ereleden Angerse Oldtimer Club van links naar rechts: Frits en Bertha de Wild , Jaap en Willy Stienstra Johan en Willy Kuster. (foto: Jay Stienstra) Foto: Jay Stienstra

Ereleden Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op vrijdag 24 februari, tijdens de algemene ledenvergadering van de Angerse Oldtimer Club hebben de leden en het bestuur Frits en Bertha de Wild, Jaap en Willy Stienstra, Johan en Willy Kuster de titel erelid gegeven. 

De invulling van deze eretitel is een poloshirt met opschrift Erelid. Frits, Jaap en Johan zijn de oprichters van de Angerse Oldtimer Club. Bertha, Willy en Willy zijn altijd de rechter van hun mannen geweest. "Kortweg gezegd het zijn de fundamenten van onze club. Deze ereleden hebben de club gebracht waar we nu staan. Van 0 tot 350 leden.
Ondanks ze geen bestuursfunctie meer hebben, dragen ze achter de schermen de club nog een zeer warm hart toe. Denk aan de catering tijdens de tourtochten, ons clubblad Angerse Oldtimer info, opzoeken pauzeplaatsen voor tourtochten.

Niets is te veel voor hun. Wij hopen als club dat ze nog lang mogen genieten van hun ere titel binnen en buiten de Club. Het zijn gewoon kanjers waar we als club bijzonder trots op zijn."