De eerste editie in oktober 2022. (foto: Benno Arends)
De eerste editie in oktober 2022. (foto: Benno Arends) Foto: Benno Arends

Jij de ‘dancing queen’ van De Buitenpoort?

HUISSEN - Ja zeker, er komt een tweede editie van de 30+ Classics Party aan! En dat wel op vrijdagavond 10 maart in De Buitenpoort. Na de geslaagde uitverkochte Classics Party in oktober 2022 draait Rob van Genderen nogmaals de beste 70's, 80's, 90's hits tot nummers uit de huidige Nederlandse top 40. Met als toppunt videoclips op schermen naast de DJ booth én een verlichte dansvloer.

‘We merkten dat er binnen de gemeente Lingewaard voor de 30+ doelgroep behoefte was aan feest, en genoten ervan om dit oktober 2022 neer te zetten’ aldus Herman van Gellecum, eigenaar van De Buitenpoort. Tijdens de eerste uitverkochte editie van de Classics Party, oktober 2022, werd er gedanst, gezongen en gedronken op de beste hits. ‘Dat gaan we 10 maart weer doen!’. 

DJ Rob van Genderen draait deze avond de tofste klassiekers, van ABBA tot Michael Jackson en van Queen tot Ed Sheeran – en alles daar tussenin. Hij zorgt er met zijn jarenlange ervaring voor dat je alleen nog maar de verlichte dansvloer afkomt als je écht een nieuw drankje moet halen. Naast hem zullen schermen zijn die de videoclips van de classics hits vertonen, en er is een verlichte dansvloer!

Niet alleen is de Classics Party een feest voor de ‘dancing queens’. Iedereen is welkom. Of je nu meezingt en swingt met de lekkerste hits op de dansvloer of gezellig met een biertje (of frisje) in je hand geniet van de muziek, op de Classics Party bij De Buitenpoort ben je sowieso op je plek! Scoor snel je kaarten via www.debuitenpoort.nl en tot vrijdag 10 maart bij de Classics Party in De Buitenpoort!