Concert Lingewaards Mannenkoor in De Zandse kerk met soliste Claudia Wijers. (foto: Marian Koudijs)
Concert Lingewaards Mannenkoor in De Zandse kerk met soliste Claudia Wijers. (foto: Marian Koudijs) Foto: Marian Koudijs

Lenteconcert Lingewaards Mannenkoor in Westervoort

HUISSEN - Na het succesvolle kerstconcert in De Zandse kerk in Huissen geeft het Lingewaards Mannenkoor op zondag 26 maart een lenteconcert in de Werenfriedkerk in Westervoort. 

Onder leiding van dirigent Maarten-Jan Dongelmans brengen we een gevarieerd programma van muziek wat past bij het ontluikende voorjaar.
Het koor is de afgelopen maanden druk geweest met het instuderen van een groot aantal nieuwe muzieknummers die we tijdens dat concert voor het eerst presenteren.

Het concert vindt plaats in de historische Werenfriedkerk van Westervoort, Dorpsstraat 61, Westervoort. De aanvang is 15.00 uur en duurt, inclusief een pauze, tot 17.00 uur.
De entreeprijs bedraagt in de voorverkoop 10,00 euro. Kaarten kunnen besteld worden via de website van de Stichting van de vrienden van de Werenfriedkerk: https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/contact
Kaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de deur van de kerk, kosten 12,00 euro, voorafgaand aan het concert. Het belooft een mooi concert te worden!