Afbeelding
Foto:

Alberdeco 2.0:
Samen is alles leuker!

GENDT -  Begin 2023 is Antoinette welverdiend met pensioen gegaan. We hebben een fantastisch afscheid gehad waar zowel Antoinette, maar ook wij als team, heel warm op terug kijken. Mede dankzij alle lieve klanten die haar kwamen bedanken! "We gaan haar als team en collega heel erg missen. Gelukkig komt onze ‘choco mams’ nog veel bij ons binnen vallen en komt ze ook geregeld weer een dagje helpen."

Zeven jaar geleden kreeg Sandra een fantastische kans en werd zij (mede-)eigenaresse. "Onder het motto 'Samen is alles leuker!' hebben wij dan ook wat leuks te vertellen. Vanaf 2023 zijn Sandra en Vera samen eigenaresse van Alberdeco!"

Vera is ondertussen alweer drie jaar werkzaam bij Alberdeco. Vanaf dag één was er een klik tussen Vera, Antoinette, Sandra en de rest van het team.
"Jong, ambitieus, vol met passie voor Alberdeco en met veel plezier helpen wij onze klanten! De kracht van ons is dat onze kwaliteiten elkaar goed aanvullen, wat zorgt voor een leuke dynamiek binnen ons team.

Waar Vera bijvoorbeeld houdt van veel kleur, is Sandra juist gek op neutrale kleuren. ‘Colourful Basic’ dus? Samen willen wij Alberdeco voortzetten zoals u al jaren van ons gewend bent. Met hier en daar een kleine frisse verandering, maar nog steeds met alle vertrouwde gezichten.
Wij zijn ontzettend trots op ons team. Blij dat we altijd op de meiden kunnen rekenen en dat ze met net zoveel verantwoordelijkheid en enthousiasme in de winkel staan als wij!

Daarom helpen wij onze klanten graag met het vinden van de juiste chocola bij het passende moment. Het is voor ons telkens een inspiratiebron om door te gaan in het zoeken en het ontwikkelen van creatieve verrassingen. Want een cadeautje voor een ander of jezelf op z’n tijd; chocola verblijdt altijd!"

Chocolaterie Alberdeco Gendt, Dorpstraat 15a, Gendt.