Gezelligheid op Koningsdag.
Gezelligheid op Koningsdag. Foto: John Regensburg

Verkoop jouw verborgen schatten op de vlooienmarkt tijdens Koningsdag

Algemeen

BEMMEL - Koningsdag komt eraan: tijd om op te ruimen en op zoek te gaan naar verborgen schatten in je huis. En waar kun je deze schatten beter verkopen dan op de jaarlijkse vlooienmarkt in Bemmel? Of je schatten aanvullen door te snuffelen op de vlooienmarkt.

Ook dit jaar zal de vlooienmarkt weer plaatsvinden op Koningsdag en het belooft weer een geweldige dag te worden vol met gezelligheid, muziek en natuurlijk heel veel koopjes.
En het goede nieuws is: je kunt zelf deelnemen door het huren van een kraam! Voor slechts 25 euro (plus 5 euro borg) huur je een kraam waar je jouw spulletjes kunt verkopen. Het is een geweldige manier om voor jouw oude spullen een nieuwe eigenaar te vinden en tegelijkertijd een zakcentje bij te verdienen.

En het beste van alles is dat het niet alleen leuk is voor jou, maar ook voor de bezoekers die op zoek zijn naar unieke items. Let wel op, de kraampjes zijn alleen bedoeld voor particulieren en niet voor handelaren. Dus waar wacht je nog op?
Schrijf je nu in voor de vlooienmarkt tijdens Koningsdag en maak er een gezellige dag van. Meer informatie kun je vinden op de site van het Oranje Comité Bemmel-Ressen: http://www.oranjecomitebemmel.nl/vlooienmarkt.