Onverwachte complimenten.
Onverwachte complimenten. Foto: Jos de Waal

Dames van deBol in het zonnetje

Algemeen

BEMMEL - Op 4 maart kwam de Minister van Langdurige Zorg en Sport, Connie Helder, naar Bemmel!

De dames van stichting deBol waren door gedeputeerde Helga Witjes uitgenodigd om, na de ontvangst in kasteel de Kinkelenburg door burgemeester Nellie Kalfs en wethouder Nick Hubers, met haar een korte wandeling door Bemmel te maken.

Onderweg werd gepauzeerd bij boerderij De Minkhof waar Maria Janssen en Annie Sonderen gezorgd hadden voor een lekker kopje koffie. Maria Janssen vertelde enthousiast over het doel van De Minkhof, de prachtige accommodatie voor dagbesteding voor ouderen, waar allerlei activiteiten worden aangeboden en de bezoekers ook kunnen eten.

Tot grote verbazing van de dames van deBol werden zij door de Minister en Helga Witjes extra in het zonnetje gezet; ze werden er verlegen van maar zien al die mooie complimenten graag als een eerbetoon en hulde aan alle vrijwilligers in Lingewaard.

Iedereen die zich vrijwillig inzet voor de Lingewaardse gemeenschap verdient een groot compliment want zonder al die vrijwilligers zou er, op allerlei gebieden veel minder te beleven zijn! “Dus lieve vrijwilligers ga zo door en laten we ons blijven inzetten, want als vrijwilliger geniet je zeker ook zelf van al het goede dat je mag doen!”

De dames van deBol gaan met liefde en plezier lekker door met allerlei activiteiten voor jong en oud.  Kijk voor informatie op: www.debolbemmel.nl.