Afbeelding
Foto: b.o.d. de Sprinters

Start skeelerseizoen b.o.d. - de sprinters Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Misschien heeft u vroeger wel eens geskeelerd? En zou u graag weer beginnen met deze leuke sport. Of heeft u al skeeler ervaring en lijkt het u leuk om samen met een groep prachtige trainingstochten over de dijken en de fietspaden langs de Linge en in park Lingezegen te rijden. Kom dan onder begeleiding van ervaren trainers uw techniek opfrissen en werken aan uw balans en remtechnieken. Bij skeelervereniging b.o.d. de sprinters bieden wij skeelertrainingen op maat voor jong en oud.

Het skeelerseizoen start op donderdagavond 6 april en zal eindigen op 14 december. De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen wekelijks op donderdagavond en starten vanaf het clubhuis aan het Drieske 7 in Bemmel. De trainingen voor de jeugd vanaf 7 - 14 jaar worden gegeven van 19.00 tot 20.00 uur. De junioren vanaf 15 jaar en de volwassenen trainen van 20.15 tot 21.30 uur. 

Het hele skeelerseizoen wordt er gebruik gemaakt van de 400 m atletiekbaan (asfalt) met verlichting. In de zomermaanden gaan er ook skeelergroepen onder begeleiding van een trainer buiten de baan rijden. Bij slecht weer gaan de skeelertrainingen gewoon door. Er worden dan in het clubhuis schaatsplanktraining en balans- en krachtoefeningen gegeven. Na afloop van de training kan er onder het genot van koffie, thee of limonade nog gezellig nagepraat worden in het clubhuis.

U bent van harte welkom op de skeeler-informatieavond die gehouden wordt in het clubhuis aan het Drieske 7 te Bemmel op 30 maart van 19.30 tot 20.30 u. Onze trainers en skeelercommissieleden  staan u graag te woord. Via Sjors Sportief kunnen basisschool kinderen vanaf 7 jaar die zelfstandig op skeelers kunnen staan zich aanmelden voor een introductie-skeelertraining op donderdag 13 april.

Aanmelden kan via www.sjorssportief.nl. Meer informatie over de skeelerclub staat op www.boddesprinters.nl.