Scheurvorming woning in Gendt.
Scheurvorming woning in Gendt. Foto: B.J.F. van den Bemt

informatieavond platform funderingsschade

Algemeen

LINGEWAARD - Het Platform Funderingsschade in de gemeente Lingewaard organiseert op donderdag 22 maart een informatieavond over een nog op te starten pilot/onderzoek naar de funderingsrisico’s in het rivierengebied en de daarmee samenhangende herstelmogelijkheden.

Met dit project wil het kennisinstituut KCAF samen met gedupeerden in de gemeente Lingewaard meer inzicht krijgen in de funderingsproblematiek. Onderdeel van de pilot is dat er bij een aanzienlijk aantal panden in de gemeente Lingewaard een kosteloze inspectie plaats kan vinden. De pilot zal nader worden toegelicht op de informatieavond van 22 maart aanstaande.

Programma

De informatieavond van 22 maart wordt georganiseerd door het Platform Funderingsschade Lingewaard, in samenwerken met de gemeente en het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek. Het programma is als volgt:

19.00 - 19:30 Inloop
19.30 - 19.45 Opening door Platform Funderingsschade Lingewaard
19.45 - 20.00 Opening door wethouder gemeente Lingewaard M.J.A. van den Bos
20.00 - 21.00 Toelichting KCAF op de Pilot in de gemeente Lingewaard
21.00 - 21.15 Afsluiting

Aanmelden

Alle gedupeerden met (vermoedelijke) funderingsschade in de gemeente Lingewaard zijn van harte welkom om deze informatieavond bij te wonen. Wilt u deze avond bezoeken, dan kunt u zich aanmelden via platform.funderingsschade@gmail.com. Wilt u daarbij aangeven met hoeveel bezoekers u komt?