Afbeelding
Foto:

Boerderij De Lande gaat rollen!

HUISSEN – Bijna iedereen in de regio is inmiddels bekend met de pannenkoeken van Boerderij De Lande. Maar vanaf deze maand kan heel Nederland genieten van de lekkerste pannenkoeken uit onze regio.

“Vanaf nu gaan wij landelijk onze lekkere pannenkoeken oprollen! Wij hebben namelijk het landelijk opererende Rolled-concept overgenomen. Het Rolled-concept bestaat uit pannenkoekenfoodtrucks die op bijna alle grote festivals en evenementen in Nederland staan. De uitbreiding met de Rolled- foodtrucks is daarmee een mooi verlengstuk van onze huidige bedrijfsvoering”, aldus Rubén Arcos Schuurs en Michiel Straten eigenaren van Boerderij De Lande.

Ruben en Michiel gaan het Rolled-concept samen met Mika Meurs verder landelijk uitrollen. “Toen ik benaderd werd door Rubén en Michiel om het Rolled-concept samen met hen neer te gaan zetten en verder uit te gaan breiden heb ik deze kans met beide handen aangepakt”, aldus Mika. “Rolled staat nu al op verschillende festivals in het land, zoals op Lowlands, Pinkpop, Down The Rabit Hole et cetera. Dit willen wij verder uitbreiden. Daarnaast gaan wij ons richten op de regionale evenementen en bedrijfsfeesten.”

Rolled bestaat uit een aantal unieke foodtrucks waarin ambachtelijke pannenkoeken gebakken worden. Pannenkoeken zijn voor iedereen en voor ieder tijdstip van de dag. Omdat er keus is uit ontbijt, lunch, snack, dessert, zoet, hartig en diverse andere verrassende combi's is er voor ieder event een passend arrangement. Omdat de pannenkoek letterlijk opgerold wordt kan iedereen er eenvoudig van genieten. Kwaliteit, creativiteit en een passend concept voor elke evenement.