Afbeelding
Foto:

Via Samen voor de buurt en RegioBank Obdam Financieel Advies

Buurtschap Oudervereniging Huis
te Gendt voert actie

GENDT - Een aantal keren per jaar komt Buurtschap Oudervereniging Huis te Gendt bij elkaar voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. De bijeenkomsten zorgen voor onderlinge contacten en gezamenlijke activiteiten. 

De huidige partytent is te klein en een extra tent is wenselijk zodat ook in de toekomst deze gezellige ontmoetingen tussen oude en nieuwe buurtbewoners plaats kunnen blijven vinden. Obdam Financieel Advies is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Gendt.

"We vinden het belangrijk dat ouderen elkaar blijven ontmoeten. De buurttent is hiervoor een makkelijk middel om de mensen samen te brengen. Geef de senioren van Buurtschap Oudervereniging Huis te Gendt meer ruimte en help mee dit project te realiseren door middel van een donatie via www.samenvoordebuurt.nl. Een sociaal Gendt maken we samen!”, vertelt Rinus Obdam van Obdam Financieel Advies.

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Daarom steunt RegioBank lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. Meer informatie staat op https://www.regiobank.nl/waarom-regiobank/regiobank-zet-zich-in-voor-leefbare-buurt/samen-voor-de-buurt.html.